Ohje

Uuden harjoituksen luominen

Ulkoasuun liittyvät seikat (nuottikuvan koko, otsikon keskitys, yms.) ovat kaikki automatisoituja joten niihin ei tarvitse kiinnittää huomiota.

  1. Valmistele nuottikuva ja MP3 -ääniesimerkki etukäteen. Ääniesimerkki ei ole pakollinen ja sen voi halutessaan lisätä jälkikäteen.
  2. Alhaalta löydät "lisää uusi harjoitus" -painikkeen. Tämä painike löytyy myös "harjoitukset" -sivulta. Kirjoita uuden harjoituksen nimi tekstikenttään ja paina enteriä jolloin ruutuun avautuu muokkausikkuna.
  3. Seuraa ohjeita ja uusi sivu (harjoitus) luodaan.
  4. Tämän jälkeen lataa nuottikuva ja MP3 -ääniesimerkki juuri luomallesi sivulle.

Tämän jälkeen harjoituksesi lisätään oikeaan osioon. Tästä on se etu, että sinun ei tarvitse muokata olemassaolevia sivuja joten et voi tehdä mitään vahinkoa. Jos jokin menee vikaan, luomasi sivu voidaan poistaa tai voit muokata sitä jälkikäteen.

Lisää vain omia harjoituksiasi, älä kopioi niitä mistään olemassaolevista julkaisuista elleivät ne ole sinun omiasi. Jos olet epävarma, voit kysyä apua keskustelupalstalta tai lähettää sähköpostia.


fi.png
en.pngIn English
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License. Works with most up-to-date browsers (older versions and Internet Explorer may work inadequately). Adobe Flash Player -plugin is required for metronome and audio player.